Početna Usluge Psihoterapije

Psihoterapija za pojedince, parove i porodice

Potrebna vam je podrška da prevladate izazove

Odaberite neku od naših usluga

Problemi u vezama

Svaka veza ima svoje izazove, no kad se problemi u vezi čine prevelikima, vrijeme je da potražite stručnu pomoć. Psihoterapija pruža siguran prostor za otvoreni dijalog i zajedničko rješavanje problema te pomaže parovima u izgradnji dubljeg razumijevanja i jače veze.

Terapija za parove

Psihoterapija pomaže parovima u rješavanju problema, usvajanju novih strategija komunikacije i poboljšanju veze kroz razmatranje izvora problema. Terapeut će vam pomoći da budete kreativni i gradite životnu priču zajedno.

Individualna terapija

Psihoterapija podržava pojedinca u razumijevanju i rješavanju problema, te razvijanju novih zdravih strategija komunikacije i funkcioniranja u životu. Naš sistemski pristup pomaže u rješavanju širokog spektra problema poput komunikacijskih, odnosa, kontrole i autonomije, depresije, anksioznosti, emocionalnih teškoća i drugih.

Porodična terapija

Psihoterapija pomaže cijeloj porodici da riješi probleme identificiranjem nezdravih obrazaca i interakcija, te razvijanjem zdravijih strategija za funkcioniranje, jačanje odnosa i porodičnih veza.

Depresija i Anksioznost

Psihoterapija za depresiju i anksioznost pruža siguran prostor za otvoreni dijalog i alate za prevladavanje teških stanja. Kroz terapijski proces, naučite nove načine suočavanja s izazovima i stvaranja ispunjenijeg života.

Lični razvoj

Psihoterapija za lični razvoj je proces usmjeren na razumijevanje sebe i vlastitog života te na izgradnju vještina koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Kroz psihoterapiju za lični razvoj, možete naučiti kako se nositi sa stresom, poboljšati međuljudske odnose, razviti samopouzdanje i pronaći smisao u svom životu.